Merhaba dm7blog

Delphimweb sitesi 2004 yılında Delphi’yi tanıtmak, Delphi ve Programlama hakkında bilgi vermek amacıyla tarafımdan kuruldu. Zamanla tasarım ve içerik olarak yavaş ve istikrarlı bir biçimde gelişti. Profesyonel amaçlarla kurulmamasına rağmen faydalı olduğunu ve kuruluş amacına kısmen ulaştığını düşünüyorum.

Gerek internetteki gerekse programlama dilleri ve yöntemlerindeki gelişmeler Delphimweb sitesinde değişikliği zorunlu hale getirmiştir.

Bu değişikliklerden ilki Dm7Blog sitesidir. WordPress.com üzerinde kurulan Dm7blog, tüm konular aktarılarak Html tabanlı Delphimweb sitesinin yerini almıştır. Delphimweb sitesi Nisan 2015 tarihinde tamamen kapatılmıştır.

WordPress’in sağladığı kolaylıklar sayesinde içeriğe ulaşım (arama) ve bilgi paylaşımı (yorum yapma) mümkün olmuştur. Ayrıca konu kategorileri sayesinde ziyaretciler kendisini ilgilendiren konulara daha kolay ve çabuk ulaşmaktadırlar.

Değişikliklerden ikincisi ise Dm7Blog sitesinin delphi programlama dili yanında diğer programlama dillerini de içermesi ve genel bir programlama sitesi haline gelmesidir. Hatta programlanabilir diğer elektronik donanımlar (mikrodenetleyiciler) vb. yeni konuları da içermesidir.

Dm7Blog sitesi sürekli geliştirilmektedir.

Dm7Blog Hakkında sayfasında blog hakkında bilgi vardır.

Her konudaki görüş, eleştiri ve düşüncelerinizi yollarsanız site değişikliklerine, değişimine ve gelişimine faydası olacaktır.

  1. Yorum bırakın

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.